Om oss

Om S.A Design House

S.A Design House AB är ett snickeriföretag med flera års erfarenhet. Vi är specialiserade på entreprenadarbete inom snickeri, murning, putsning, plattsättning (med behörighet av badrum enligt BKR), köksrenovering, takrenovering med mera.

S.A Design House erbjuder en bred tjänstportfölj inom byggbranschen, inklusive tillbyggnader, ombyggnader, köks- och badrumsrenoveringar, fönster- och dörrbyten, takomläggningar med mera.

Vi utför alla typer av husrenoveringar, inklusive nytt kök, nytt badrum, golvbyte från gips till klinkergolv, samt byte av lister och andra detaljer för att fräscha upp huset.

Vår byggservice omfattar mindre och större arbeten och akuta lösningar såsom inbrottsskador, skadegörelse och fastighetsservice. Det kan också inkludera enskilda fönster- och dörrbyten samt byte av bänkskivor.

I huvudsak utför jag alla snickerirelaterade arbeten själv, inklusive murning och putsning med mera. Vid behov samarbetar jag med duktiga hantverkare inom måleri, VVS, plåtslageri, elektricitet med mera för totalentreprenader, där jag tar på mig totalansvaret, agerar som kontaktperson och utfärdar en totalfaktura.

Jag lämnar gärna kostnadsförslag och kan utföra arbeten på löpande räkning i nära samarbete med kunden, men kan också erbjuda fasta priser när det är möjligt.

Kontakt

Sunnanväg 2H
2222 Lund

Blåkullagatan 11B
254 57 Helsingborg

Information

S.A Design House AB

Orgnr: 559197-5031
Blåkullagatan 11B 254 57 Helsingborg

Kontaktuppgifter

Alex Rezai
076 555 38 16

Godkänd för F-skatt